Skövde 010-148 39 80  info@smartforvaring.nu

Om Smartförvaring

Smart Förvaring startades 2014 och 2018 övertogs verksamheten av Olsson Fastigheter i Mariestad, som ägs och drivs av Bengt-Olof Olsson.

Hösten 2021 förvärvades Storwell i Skövde och har sedan dess även det bytt namn till Smart Förvaring. Det är endast 25 min mellan anläggningarna.

I december 2023 förvärvades även Förrådsakuten AB i Falköping som även det kommer att byta namn till Smart Förvaring inom kort.

Platschef för Smart Förvaring är Patrik Lundberg som är ett känt ansikte sedan han arbetade på Däckia. Ansvarig för ekonomi och IT är Håkan Tropp.

Det är Patrik som du först och främst kommer kontakt med. Han är tillgänglig måndag-torsdag kl 7-17 och fredagar kl 7-16, men svarar oftast på mejl även under helger och sena kvällar.

Patrik jobbar även som deltidsbrandman inom räddningstjänsten Skaraborg.

Från vänster Patrik Lundberg, Bengt-Olof Olsson och Håkan Tropp på Smart Förvaring i Mariestad.

Smart Förvaring har som mål att alltid göra vårt yttersta för att du som kund ska bli riktigt nöjd. Vi tror på att ha en så hög servicegrad som möjligt.

Self Storage AssociationFör att du som kund ska känna dig trygg är vi medlemmar i branschorganisationen Self Storage Association Sweden. Vi följer deras etiska regler och allmänna bestämmelser i övrigt.

Tveka inte att kontakta oss!

Mariestad och Skövde

Tel 010-148 39 80 eller mejl info@smartforvaring.nu