Skövde 010-148 39 80  info@smartforvaring.nu

Hyr ett förråd snabbt

Det går snabbt och enkelt att hyra ett förråd på Smart Förvaring. De tre första stegen kan göras vid ett och samma tillfälle och tar vanligtvis inte mycket mer än en halvtimme. Därefter kan du flytta in dina saker med en gång, om du vill. Det enda du behöver ha med dig är ett id-kort.

Uppskatta storlek och pris

Om du vill kan vi börja med att uppskatta en lämplig förrådsstorlek över telefon, innan du kommer och tittar. Du är naturligtvis alltid varmt välkommen besöka vår reception om du har bokat tid. Du kan också göra en intresseanmälan så hör vi av oss inom kort.

Välj rätt förråd – och boka

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med ditt val och att allt fungerar smidigt när du flyttar in. Om du inte redan är säker så börjar vi ditt besök med att titta på några olika förrådsstorlekar. När du har hittat ett lämpligt förråd går vi igenom villkor, skriver avtal och kommer överens om en dag då du flyttar in. Om du vill flytta in med en gång så går det naturligtvis bra. Vi kan också bestämma ett datum lite längre fram, om det passar dig bättre.

Flytta in

Du får en passerbricka, en unik kod samt en personlig genomgång av hur allt fungerar. Därefter flyttar du in dina saker när du vill och i din egen takt. Anläggningen är öppen 06 -22 (Skövde) och 05-22 (Mariestad) alla dagar året om, så du har gott om tid. I entrén står det vagnar och kärror för smidig flytt mellan transportfordon och förråd. Skulle du vilja byta storlek senare, oavsett anledning, så fixar vi det också. Naturligtvis helt utan extra bytesavgifter.

Flytta ut

Vi har ingen bindningstid och du kan hyra ditt förråd hur länge du vill. Så länge du inte har sagt upp avtalet förlängs det automatiskt med en månad åt gången. När du sedan vill flytta ut gör du bara en uppsägning. Om vi får den av dig senast den 15:e så upphör avtalet att gälla i slutet av samma månad.